WellVitaal

Praktijk voor orthomoleculaire therapie

Tarieven

·     Eerste consult            €90         Uitgebreide intake + eerste advies + opstellen behandelplan

·     Vervolgconsult          €45

·     De kosten van voedingssupplementen en evt. laboratorium testen zijn niet inbegrepen. 

Bij annuleringen binnen 24 uur voor de geplande afspraak worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Behandeling

·     Een behandeltraject begint met een intakegesprek. We praten over je huidige klachten, wat je graag zou willen bereiken, je medische voorgeschiedenis en je eet- en leefstijl. We gaan samen op zoek naar het ontstaan van je klachten. Je krijgt informatie over hoe jouw lichaam werkt en waarom bepaalde klachten kunnen zijn ontstaan.

·     Het intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Aan het einde hiervan bespreken we wat op het eerste gezicht opvalt. We gaan kijken hoe je daarmee tot aan het vervolgconsult aan de slag kunt. Bijvoorbeeld door (kleine) veranderingen aan te brengen in je voeding en leefstijl. 

·     Voorafgaand aan het vervolgconsult bestudeer ik alle informatie die ik van je heb gekregen en stel ik een conceptbehandelplan op. Dit plan bespreken we tijdens het vervolgconsult. We kijken samen wat voor jou het beste zal werken. Welke adviezen uit het plan zijn voor jou al wel en welke (nog) niet haalbaar? Dat bespreken we en ik pas het conceptplan daarop aan. Het plan moet namelijk jouw plan worden; een plan waarmee jij aan de slag kunt en wat past bij jouw leven op dat moment. Ik ondersteun en begeleid je in dit proces. Daarna kijken we samen wat er nodig is en wanneer en hoe vaak er behoefte is aan een consult.


Vergoedingen Zorgverzekeraars


Algemene voorwaarden


Privacy Verklaring

 

Klachten

Ik ben aangesloten bij de RBCZ. Als je klachten hebt over de behandeling dan is het goed om dat bij mij kenbaar te maken. Als we er samen niet uitkomen dan kun je contact opnemen met de MBOG.  

Samen proberen we het op te lossen.